Posts

Posts uit maart 7, 2019 tonen

Daily life; Fret Flinstone

Ik stond vanochtend op met ja... Ik wilde nooit opstaan, zo ellendig ziek voelde ik me. Dus wat  is er een beter medicijn dan m'n fretjes als m'n kinderen er niet zijn. Ik haalde m'n witte pluchebal uit zijn kooi, hij kon door heel het huis rond hossen, de lieverd kwam ook 'n paar keer knuffelen. Op 'n keer vond ik hem nietmeer, ik plakte een briefje op de achterdeur voor Nant, dat ik Snuggles nietmeer vond. Hij bleek in de wasmachine te zijn gekropen, en hij had helemaal nog geen zin om eruit te kopen met zijn slaperig snoetje, zo schattig! Doen jou huisdieren ook wel eens gekke dingen?

Woorden

"The night is the worst. It's when you're trying so hard to get lost in the darkness but your mind is constantly haunted by the voice of the person who broke you."

Woorden

The strongest drug that exists for a human is another human being.

Daily vibes; Rave easy Keith Flint

Afbeelding
Afgelopen maandag raakte bekend dat er opnieuw een monument uit de muziekwereld uit het leven was gestapt. Keith Flint bekend van The Prodigy (= linkje naar m'n favoriete nummer), wat een charisma had die man! 

Daily life; Reclame voor de Nederlandse middenstand

Dinsdag... Nant ziek thuis... Kinderen ook... Ik ben even naar mijn appartement gegaan om werkkleren te halen. Ik was vooral heel grieperig. Woensdag... Werken, ik keek er oprecht naar uit. Ik mocht kiezen wat ik wou doen, ik mocht ook helemaal niks doen. Ik gaf aan dat ik wel wat nieuws wilde leren en besliste zelf wat omdat m'n coordinator me anders toch niks liet doen. Nuja m'n collega dacht dat het feest was omdat we met z'n twee op een job stonden, maar de lol was er snel af voor hem, m'n coordinator kwam me steeds halen om koffie te gaan drinken. Lol. Only in the Netherlands. Onder de pauze's bespraken m'n beste vriendin en ik ons tripje naar de zee. Voor ik het wist waren m'n 4uurtjes voorbij, ik vond het jammer.  Besloot nog even het centrum in te rijden, ff de Hema & Jumbo binnen. De Hema die is écht fantastisch in Nederland, een heel ander gevoel en beleving dan in Belgie. En als je me laat doen, doe ik alleen maar in Nederland

Woorden

Ik ben alleen gegaan als een zachte vlinder in een meilandmaan want de wereld was te sterk. Fragment uit  Wees blij voor mij van Annick Verslegers Tijdens mijn eerste opname op de PAAZ afdeling van het ziekenhuis te Genk leerde ik een dame kennen, Marie-Jeanne, ze gaat me m'n leven lang bijblijven. Ze was herstellende van een hartstilstand. Haar dochter, stapte uit het leven toen ze 22 was... De wereld was te groot voor d'r. Doorheen de therapie heb ik haar hele verhaal leren kennen. Ze is gebroken door het overlijden van haar enige kind. Ze kreeg een hartstilstand in de stoel bij de kapster, een intensieve reanimatie volgde, het duurde heel lang voor ze haar terug hadden. En je staat er misschien niet bij stil, maar de revalidatie van een hartstilstand is zowel fysiek als mentaal heel zwaar. Ze was blij, vooral voor haar partner dat ze er nog was. Niet zozeer voor haarzelf, ze zou maar wat graag terug bij haar dochter zijn, ze vertelde ook wat ze zag